FOTORECEPT: Bravčová krkovička vo vlastnej šťave
4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčová krkovička
1
ks
cibuľa
2
ks
paradajka
4
PL
olej
1
ks
cesnaku
1
KL
grilovacie korenie
150
ml
voda
postup
1.
Na oleji podusíme cibuľu, cesnak, opečieme na väčšie kusy pokrájané rezne bravčovej krkovičky.
2.
A dáme na plech, posypeme grilovacím korením, pridáme pokrájanú paradajku, podlejeme vodou, zakryjeme alobalom a dáme do rúry na 180 stupňov na 40 minút piecť. Počas pečenia kontrolujeme a ak treba podlejeme ešte vodou, aby sa mäso nepripálilo.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.