Letné rizoto s tuniakom
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cibuľa
1
hrnček
ryža
tuniak
broskyňa
1
konzerva
kukurica
cesnaku
olej
soľ
vegeta
mleté čierne korenie
kari
petržlen
postup
Uvaríme ryžu a necháme ju vychladnúť. Cibuľu pokrájame nadrobno a aj s cesnakom opražíme dozlatista. Očistíme broskyňu, odstránime šupku a pokrájame na malé kocky. Keď je cibuľa s cesnakom osmažená, pridáme broskyňu s tuniakom a chvíľu miešame. Neskôr všetko zmiešame s ryžou, pridáme kukuricu, osolíme, pridáme vegetu, čierne korenie karí. Ozdobíme pretržlenovou vňaťou. Podávame teplé, ale môžeme konzumovať aj studené.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk