Dusené husacie rezančeky
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
hus
olej
1
ks
cibuľa
2
ks
vajce
2
KL
maizena
kečup
sójová omáčka
kari korenie
čierne korenie
soľ
1
ks
cesnaku
postup
1.
Hus očistíme, odstránime kožu, vykostíme a pokrájame na rezančeky. V miske si pripravíme zmes, do ktorej mäso naložíme.
2.
Zmes: Zmiešame olej, nadrobno pokrájanú cibuľu, roztlačený cesnak, rozšľahané vajcia, maizenu, kečup, sójovú omáčku, kari korenie, čierne korenie a soľ.
3.
Touto zmesou prelejeme husacie rezančeky, premiešame a dáme na 5-7 hodín odstáť do chladničky.
4.
Potom dáme mäso na pekáč, prikryjeme a v rúre podusíme. Ak je treba, podlejeme mäso trochou vody. Podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.