Malinový cheesecake
8
porcií
50
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
syr Mascarpone
280
g
maslové sušienky
100
g
práškový cukor
1
PL
krupicový cukor
150
g
maslo
400
g
smotana na šľahanie
2
balíčky
stužovač šľahačky
200
g
maliny
1/2
KL
vanilková esencia
postup
1.
Sušienky najemno nadrvíme a premiešame ich s roztopeným maslom. Dno tortovej formy vystlieme papierom na pečenie a na jej dno rovnomerne rozotrieme zmes. Vložíme do chladničky na 30 minút.
2.
Smotanu rozšľaháme so stužovačom šľahačky. Mascarpone vymiešame s vanilkovou esenciou a s cukrom. Zmesi potom zmiešame spolu a nanesieme na korpus. Znovu dáme do chladničky na 30 minút.
3.
Maliny vložíme do hrnca a varíme s cukrom, kým zmes nezhustne. Vychladenú polevu potom nanesieme na tortu a odložíme do chladničky do druhého dňa stuhnúť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.