Varené hovädzie mäso
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
hovädzie mäso
2
ks
cibuľa
600
g
zelenina
soľ
bobkový list
celé čierne korenie
nové korenie
postup
1.
Do vriacej vody vložíme mäso, pridáme cibuľu, soľ, bobkový list, zopár zrniek nového a čierneho korenia. Opätovne necháme zovrieť, následne zmiernime teplotu a prikryté budeme variť domäkka približne 2 hodiny.
2.
Vyberieme mäkké mäso a do vývaru dáme variť zeleninu (mrkva, karfiol, kaleráb, brokolica, fazuľku, špargľu...). Musíme dbať, aby zelenina zostala krehká. Vkladáme najskôr zeleninu, ktorá si na prípravu vyžaduje dlhší čas. Potom mäso pokrájame na plátky, prehrejeme vo vývare a servírujeme so zeleninou.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.