Bravčové mäso na ihle
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
bravčové stehno
150
g
pečeň
150
g
ľadvinky
150
g
údené mäso
1
ks
paprika
2
ks
cibuľa
drvené čierne korenie
sladká mletá paprika
soľ
olej na potretie
drvené borievky
korenie čubrica
oregano
postup
1.
Nakrájané mäso striedavo napichujem na ihly a papriku. Posypeme koreninami, pokvapkáme olejom a necháme 4 až 5 hodín odstáť na chladnom mieste.
2.
Takto pripravené špízy grilujeme za občasného potierania olejom a obracania na mriežke predhriateho grilu. Keď je mäso hotové tak ho osolíme a doplníme kolieskami cibule, ktorú sme zľahka obalili v paprike. Môžeme servírovať s chlebom, pikantnou horčicou alebo čerstvou zeleninou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.