Torta s krémom z kinder čokolády
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Krém
3
ks
smotana na šľahanie
2
ks
kinder čokoláda
Mramorový korpus
4
ks
vajce
200
g
práškový cukor
150
ml
olej
100
ml
horúca voda
250
g
hladká múka
prášok do pečiva
3
cl
kakao
postup
Krém: Dáme variť šľahačky, pridáme nalámané kinder čokolády, necháme to chvíľu vrieť a miešame. Vychladnuté dáme do chladničky na minimálne 12 hodín, zhustne to, potom vyšľaháme.Korpus: Z bielkov a 100g cukru vyšľaháme sneh, žĺtky vyšľaháme so 100g cukru. K žĺtkom pridáme olej, vodu, múku a prášok do pečiva premiešame, potom pridáme sneh z bielkov. Do misky si odoberieme polku cesta a primiešame 3 cl kakaa. Tortovú formu vymastíme a posypeme múkou. Do stredu dáme jednu lyžicu bieleho cesta, na to jednu lyžicu tmavého cesta atď. až kým tam nie je všetko:-) Pečieme na 200 stupňoch 25 min.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.