Vyprážaný karfiol so syrom
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
karfiol
soľ
citrónová šťava
150
g
ementálsky syr
2
ks
vajce
2
PL
biele víno
strúhanka
tuk na vyprážanie
postup
1.
Očistíme jeden väčší karfiol, vložíme ho do vriacej osolenej vody a povaríme asi 7 minút, vyberieme a necháme odkvapkať.
2.
Karfiol rozoberieme na ružičky, pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme polovicou postrúhaného syra.
3.
Potom ho obalíme vo vajciach rozšľahaných s druhou polovicou syra a vínom a preosiatou strúhankou. Pomaly vyprážame v rozohriatom tuku do červena.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.