Thajské kuracie karí
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
PL
olivový olej
4
ČL
thajská červená alebo zelená karí pasta
4
ks
kuracie prsia
2
PL
sójová omáčka
1
konzerva
kokosové mlieko
175
g
šampiňóny
6
ks
cibuľka jarná
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
postup
1.
Vo väčšej panvici pomaly rozohrejeme olej. Pridáme karí pastu a premiešame. Pridáme kuracinu nakrájanú na soté, miešame a pražíme 2 minúty, km mäso mierne nezhnedne.
2.
Prilejeme sójovú omáčku a kokosové mlieko. Za stáleho miešania uvedieme do varu. Potom plameň stíšime, primiešame šampiňóny a väčšiu čas cibuľky. Osolíme, okoreníme a varíme ešte 8 minút.
3.
Podávame horúce posypané petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.