Tvarohový dezert s piškótami
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
mäkký tvaroh
1
balíček
vanilkový cukor
citrónová šťava
1
téglik
smotana na šľahanie
cukor
podlhovasté piškóty
postup
1.
Tvaroh vymiešame s vanilkovým cukrom, citrónovou šťavu vytlačenou z polovice citróna a dochutíme ešte cukrom. Primiešame smotanu.
2.
Do formy na spodok poukladáme polovicu podlhovastých piškót. Na ne natrieme tvarohovú zmes, znovu poukladáme piškóty. Dáme stuhnúť do chladničky.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.