FOTORECEPT: Kakaový koláč s marhuľami a ríbezľami
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
vajce
3
PL
práškový cukor
3
PL
polohrubá múka
2
PL
kakao
podľa chuti
marhuľa
podľa chuti
ríbezle
postup
1.
Najskôr vyšľaháme sneh. Vyšľaháme žĺtky s cukrom do penista a postupne pridáme preosiatu múku (kypriaci prášok som nedala) Opatrne vmiešame tuhý sneh z bielkov. A nakoniec vmiešame kakao.
2.
Cesto vylejeme do vymastenej ohrúhlej formy, použila som s priemerom 24cm.
4.
A dáme upiecť v rozohriatej rúre ( plynový šporák tak asi na tretí stupeň) pečieme tých 35-40 minút. Po upečení skontrolujem pomocou špajdle, či je koláč upečený a keď sa nič nenalepí je to ok. Necháme dobre vychladnúť. Prajem dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.