FOTORECEPT: Gaspacho (studená paradajková polievka)
2
porcie
31
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
paradajka
1
strúčik
cesnaku
1
ks
šalotka
150
g
chlieb biely
50
ml
extra panenský olivový olej
podľa chuti
biely vínny ocot
podľa chuti
cukor
soľ
postup
Krásne osviežujúca polievka plná čerstvých a voňavých paradajok.
2.
Paradajky na konci narežeme na krížiky.
3.
Oblanšírujeme (1 minútu varíme a potom dáme do studenej vody)
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.