Baranie steaky na mede
5
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
10
ks
baranie mäso
80
g
ríbezľový džem
1
ks
paprika
5
ks
paradajka
1/2
ks
citrón
2
KL
med
olej
soľ
žerucha
postup
Baranie mäso zbavené tuku osolíme a okoreníme. Naložíme ho do marinády z medu, oleja a citrónovej šťavy. Necháme tri hodiny odležať. Po vybratí z marinády mäso sprudka z oboch strán grilujeme. Hotové steaky natrieme ríbezľovým džemom. Na vrch uložíme pól lúpanej paradajky, papriky a žeruchu. Vhodnou prílohou sú opekané zemiaky.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.