Zapečené zemiaky s bravčovým mäsom a rybou
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
zemiaky
200
g
bravčové mäso
50
g
tuk
1
ks
cibuľa
1
strúčik
cesnaku
1
štipka
soľ
1
štipka
korenie
200
g
rybie filé
2
PL
olej
1
šálka
mäsový vývar
20
g
hladká múka
postup
1.
Surové zemiaky ošúpeme a nakrájame na malé kocky alebo obdĺžničky. Pred tým, si na tuku a cibuli podusíme na kocky nakrájané bravčové mäso, ktoré osolíme, a keď zmäkne, pridáme papriku a cesnak.
2.
Rybie filé osolíme a opečieme na oleji. Do pekáča alebo ohňovzdornej misy skladáme po vrstvách vždy zemiaky, na ne mäso, zemiaky, rybu a končíme zemiakmi. Po zapečení, zalejeme zemiaky vývarom v ktorom rozmiešame múku. Pokrm dopečieme v trúbe.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.