Maďarský guláš
nízka
náročnosť
ingrediencie
40
g
masť
2
ks
cibuľa
1
KL
červená paprika
600
g
bravčové mäso z pliecka
2
ks
paprika
podľa chuti
soľ
1
ks
paradajka
postup
1.
Na masti speníme cibuľku pokrájanú nadrobno. Pridáme na kocky pokrájané mäso a mletú červenú papriku. Osolíme a dusíme vo vlastnej šťave.
2.
Podľa potreby podlievame vodou. Keď je mäso polomäkké pridáme nadrobno pokrájanú paradajku a papriku.
3.
Keď je mäso mäkké tak dochutíme podľa potreby. Na záver pridáme navrch pokrájané papriky.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.