Kelové karbonátky
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
mastné bravčové mäso
300
g
hovädzie mäso
1
ks
cibuľa
300
g
kel
podľa chuti
soľ
2
ks
vajce
1
KL
vegeta
trochu
mleté čierne korenie
trochu
majorán
30
dkg
strúhanka
10
dkg
hladká múka
trochu
petržlenová vňať
postup
1.
Bravčové a hovädzie mäso pomelieme spolu s cibuľou a kelom, ktorý sme najprv uvarili v slanej vode a vyžmýkali, pridáme vajcia, vegetu, mleté čierne korenie, majorán, podľa chuti dosolíme a poriadne pomiešame.
2.
Ak je masa mäkká, pridáme strúhanku. Potom z masy vyformujeme karbonátky, ktoré obalíme v múke, vajíčku a strúhanke.
3.
Potom necháme rozpáliť olej a karbonátky z oboch strán opražíme. Dozdobíme petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.