FOTORECEPT: Treska na pare a špenátové zemiaky
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
treska filet
listový špenát
cesnaku
zemiaky
sladká smotana
maslo
čerstvé bylinky
mleté čierne korenie
hrubozrnná morská soľ
postup
1.
tresku, alebo iný filet z ryby, umyjeme, osušíme papierovou utierkou osolíme a obložíme bylinkami - tymián, estragón, petržlenová vňať...
2.
zemiaky nakrájame na drobno a osolíme bylinkovou soľou, špenát len osolíme a dáme pariť, rybu a špenát asi 10 minút, zemiaky 20 minút
3.
sparený špenát dochutíme pretlačeným cesnakom, mletým čiernym korením a sladkou smotanou... dobre premiešame
4.
zemiaky roztlačíme vidličkou pridáme smotanu, maslo a dobre premiešame ale nerobíme kašu, pridáme ochutený špenát
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
evauhlik
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.