Marinované bravčové mäsko
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
plátky
bravčové stehno
Marináda
2
ks
vajce
2,5
PL
solamyl
1
PL
ochucovadlo Klasik
1
PL
mleté čierne korenie
1
PL
majoránka
1
PL
sladká mletá paprika
1
PL
soľ
9
strúčikov
cesnaku
2
PL
olivový olej
postup
Najskôr naklepeme mäso. Všetky suroviny na marinádu spolu zmiešame. Mäso vložíme do pripravenej marinády a prikryjeme potravinárskou fóliou alebo alobalom. Mäso v marináde vložíme na 24 hodín do chladničky. Na druhý deň osmažíme marinované mäso na panvici s olejom. Podávame s varenými zemiakmi alebo inou zemiakovou prílohou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.