FOTORECEPT: Rebarborový koláč
36
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
hrnček
olej
1
hrnček
mlieo
1
ČL
kypriaci prášok
1
ČL
sóda bikarbóna
1
ks
vanilkový cukor
2
ks
vajce
1,5
hrnčeky
celozrnná špaldová múka
1
hrnček
hladká múka
1
hrnček
kryštálový cukor
2
ČL
mletá škorica
1
ks
jablko
500
g
očistená rebarbora
Posýpka
100
g
maslo
1/2
hrnček
hrubá múka
2
PL
cukor práškový
postup
1.
Najsamprv si pripravíme rebarboru,očistíme,pokrájame na kocky a zasypeme 2 PL kr. cukru. Premiešame a necháme postáť,kým si pripravíme cesto. Zatiaľ pustí šťavu, ktorú potom scedíme.
2.
Z uvedených surovín si pripravíme cesto tak, že si v miske najprv zmiešame suché suroviny a potom pridáme mokré.Dobré premiešame.
4.
Cesto vylejeme na múkou vysypaný plech a na cesto rovnomerne rozložíme rebarboru. Podľa chutí posýpeme škoricou a
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.