Polievka z baranieho mäsa
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzia kosť
500
g
baranie mäso
200
g
koreňová zelenina
1
ks
cibuľa
celé čierne korenie
soľ
postup
1.
Vo vode varíme kosti a mäso približne 20 minút. Penu z vývaru pozberáme, potom ho osolíme a pridáme očistenú celú koreňovú zeleninu, cibuľu, celé čierne korenie a pomaly varíme približne 2 hodiny.
2.
Precedíme vývar, pozberáme zvyšný tuk z povrchu, na menšie kúsky pokrájame mäso, zeleninu na rezance a všetko vložíme späť do polievky, ktorú podľa chuti dosolíme.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.