FOTORECEPT: Hríbová omáčka s cestovinami
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
hríby
cibuľa
bravčová masť
kyslá smotana
soľ
mleté čierne korenie
drvená rasca
postup
1.
Hríby očistíme, nakrájame, zabaríme vriacou vodou, necháme pár minút postáť, scedíme, prelejeme studenou vodou... na masti speníme cibuľu
2.
pridáme hríby, osolíme, okoreníme a dusíme do zmäknutia, môžeme podliať vodou, na záver odokryjeme a necháme vodu vydusiť
3.
pridáme kyslú smotanu, alebo smotanu na varenie a za stáleho miešania prevaríme
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
evauhlik
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.