Hovädzie mäso v ananásovej marináde
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
hovädzie rebro
100
ml
ananásový džús
75
ml
sójová omáčka
100
ml
med
1
kg
sušený zázvor
2
strúčiky
cesnaku
1
ks
cibuľa
postup
1.
Mäso dáme do vody spolu s cibuľou a cesnakom a uvaríme ho takmer domäkka. Potom ho vyberieme a necháme odkvapkať.
2.
V miske zmiešame džús, sójovú omáčku, med, zázvor a do omáčky pridáme uvarené mäso. Mäso vložíme na 4 hodiny do chladničky marinovať. Pred grilovaním mäso vyberieme a necháme ho trochu odkvapkať. Počas grilovania ho potierame zvyšnou marinádou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.