Prírodné teľacie rezne dusené
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
teľacie mäso
80
g
maslo
podľa chuti
soľ
50
g
cibuľa
15
g
hladká múka
postup
1.
Mäso pokrájame na rezne, ktoré naklepeme a posolíme.
2.
Na masle upražíme postrúhanú cibuľu, pridáme posolené rezne a trochu podlejeme vodou, aby sa nepripálili, a za občasného pomiešania dusíme. Mäkké vyberieme na misu.
3.
Šťavu zahustíme múkou, podlejeme vodou, dobre povaríme, precedíme cez sito, rezne vložíme do šťavy a ešte chvíľu podusíme.
4.
Podávame so zemiakovou kašou alebo ryžou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.