FOTORECEPT: Polentovo-karamelová kaša s banánom
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
polenta
500
ml
sójové mlieko
1
ks
karamelový puding
2
PL
med
3
ks
banán
mleté vlašské orechy
postup
1.
Sójové mlieko zmiešame s práškovým pudingom. Polovicu zmesi vylejeme do hrnca a spolu s medom privedieme k varu.
2.
Do druhej polovice pudingovej zmesi pridáme polentu a banány. Všetko spolu dobre rozmixujeme.
3.
Keď puding v hrnci / na panvici začne pomaly vrieť, prilejeme polentovo-banánovú zmes.
4.
Miešame, pokým nevznikne hustá kaša. Ak mám radi sladšiu kašu, pridáme viac medu alebo cukru. Ak sa nám bude zdať kaša príliš hustá, i počas varenia môžeme priliať vriacu vodu/mlieko. Podávame posypané orechami alebo ovocím podľa chuti.
Podobné recepty
Lepkavé zemiakové cesto? Naučte sa jednoduchý trik a zemiakové gule budú krásne jemné, hladké a nadýchané
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.