Bravčové mäso na paprike
50
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
paradajka
250
ml
mäsový bujón
600
g
bravčové mäso
olej
soľ
mleté čierne korenie
2
strúčiky
cesnaku
4
ks
cibuľa
1
ks
bobkový list
1
PL
mletá červená paprika
1
KL
cukor
1
PL
ocot
postup
1.
Umyjeme mäso, potom ho osušíme a nakrájame na rezance. Mäso opražíme na rozohriatom oleji za stáleho miešania, posolíme a okoreníme. Pridáme pretlačený cesnak, nadrobno nakrájanú cibuľu, mletú papriku, bobkový list, ocot, cukor a za stáleho miešania všetko krátko popražíme.
2.
Potom pridáme paradajky, ktoré sme pred tým pokrájali na kolieska. Zalejeme horúcim bujónom a pri miernej teplote dusíme domäkka. Podávame s čerstvou zeleninou a opekanými zemiakmi.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.