končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Lucia P. (Louli) ID 29417 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Bravčové medajlóniky so smotanovou omáčkou[ recept č. 34934 zo dňa 1.12.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY bravčová panenka, slanina, smotana na šľahanie, soľ, zelené korenie, olej POSTUP PRÍPRAVY Panenku nakrájame na medajlóniky, osolíme, okoreníme a opražíme na rýchlo z 1 a z 2 strany a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry. Omáčka: slaninu nakrájame na drobné kúsky a vložíme do hrnca so zeleným korením a osolíme z ľahka opražíme, podlejeme to smotanou a privedieme do varu. Keď nám omáčka nezhustne zahustíme ju solamilom. Príloha - opekané zemiaky. |
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (1.12.2010, 19:26) |
omáčka suprová |
ODPOVEDAŤ |