Dusené zelerové stonky s bylinkami

redakcia - fotkaredakcia, 14. septembra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
3 ks
2 PL
3 PL
350 ml




Postup

  1. 1

    Zelerové stonky olúpeme a nakrájame na 15 cm kúsky. Vo vriacej osolenej vode ich blanšírujeme 2 minúty. Na panvici roztopíme maslo, vložíme nakrájané cibuľky a smažíme, kým nezmäknú.

  2. 2

    Pridáme scedené zelerové stonky, zalejeme vývarom a okoreníme podľa chuti. Pridáme citrónovú šťavu, zakryjeme a na miernom ohni varíme 15 minút.

  3. 3

    Hotové jedlo ozdobíme zelerovými lístkami a podávame s ryžou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia