Jemná bábovka

benyy20 - bez fotkybenyy20, 2. júna 2013

Túto bábovku robievam často,pretože je skutočne jemná a výýýýborná. Chutí celej rodine,aj keď ja si stihnem uchmatnúť 2-3 kúsky a koniec :D

15 minút
príprava

Suroviny

4 ks
200 g
1 ks
100 ml
100 ml
200 g
1 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    Žĺtky,práčkový cukor a vanilkový cukor vymiešame na penu a opatrne pridávame vodu a olej. Prídáme múku+kyrp.prášok a rozmiešame.

    Jemná bábovka - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme sneh zo zvyšných bielkov,2/3 cesta vylejeme do bábovkovej formy. Do zvyšnej 1/3 cesta pridáme kakao a rozmiešame.

    Jemná bábovka - obrázok 2
  3. 3

    Kakaové cesto vylejem po obvode bábovky a pečime pri teplote cca 180 stupňov,kým sa bábovka nebude oddeľovať od formy.

    Jemná bábovka - obrázok 3

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia