Foto: 2010
Dnes sme robili take prave chlapske jedlo ( ten salat aby sa nepovedalo)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Marinada , na drobno nakrajany cesnak 2lyzice olivoveho oleja a chipotele marinovacia omacka da sa vyrobit doma ale tu spravnu "udenu" chut chipotele chilli papriciek a jalapeno chilii a do toho sladkost je dost tazko napodobit no ale da sa... do tejto marinady dame 4 bociky poriadne rukami "premasirujeme" povtlacame marinadu dame to ladnicky minimalne na 2 hodiny najlepsie cez noc nechame odlezat.
- 2
Vonku na grill dame plamen na slabo dame namocne drevene piliny vonave drevo podla vyberu a pomaly udime niekolko hodin v zakrytom grile.( ked sa nam nechce zabalime do alobalu a aspon hodinu pomaly pecieme na nizkom plameni ). poslednych 10-15 minut dame bbq. na silno a dokoncime do chrumkava.
- 3
pripravime si salatovy nalev, olivovy olej citronovu stavu , lyzicu kremzkej horcice korenie sol trosku cukru a zalejeme nim salat na kolieska nakrajane paradajky a cervenu cibulku servirovane to bolo s varenymi vybornymi kipfler zemiackami .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ako bolo no ca ja viem ? co bol problem ? no malo ponukali.
Takze nalozili sme za dvoch : Nie to len pekne odober to tolko nezjeme.
Dobre ja vam to odlozim tu pekne na bok do grilu aby to bolo teple, a prilozte si kedy chcete. ( Pivo , dve, dupla , vsetko zmizlo...)
jezibabka1, pôjdeme k sovke na dáku jej dobrotku na terasu, čo povieš? :-)))))