Recyklovaná kozľacina

2010 - bez fotky2010, 7. apríla 2015
Recyklovaná kozľacina
Foto: 2010

Napiekli sme viac ako bolo treba a co teraz ?

10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

 (alebo sušená)




Postup

  1. 1

    Co nam ostalo nakrajame na tenke platky a dame na rozpalenu vacsiu panvicu opiect na troske oleja.

  2. 2

    Pridame na polky nakrajane cherry paradajky a jarnu cibulku a pridame par lyzic vypeku z pecenia. Podusime par minut.

  3. 3

    Ked chceme mat viac stavy pridame taliansku paradajkovu stavu passatu- prevarime premiesame . Pridame mlade listky spenatu a na drobno nakrajanu petrzlenovu vnat. Odstavime z plamena a poriadne premiesame -hotovo.

  4. 4

    servirovali sme s talianskou verziou tarhone - rizzoni pasta.

Diskusia k receptu

klukodvody
No miluju recepty ,kde se vše zpracuje a navíc to vypadá moc dobře .To si zaslouží *****
jarunka
Tiez sa snazim zuzitkovat vsetko. Jedlo vyzera velmi dobre
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
Pekné a hospodárne :-).
jamarlen
ťažko urobiť akurát, či už kozliatka alebo barančeka, studené to už ono určite nie je….
doposiaľ sme však týchto dobrôt mávali skôr menej práve preto, aby nedajbože nezostalo nedojedené…
dobrý rcp. ako netŕpnuť, že si niekto nebude pridať, ak mu bude chutiť:)
denyany
Kozľacinu sme mali v poslednej dobe často, mali sme dobrý a lacný zdroj;-), väčšinou som zohriala v rúre, čo ostalo. Na budúce urobím takto. Pekné fofo.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia