Foto: 2010
Napiekli sme viac ako bolo treba a co teraz ?
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Co nam ostalo nakrajame na tenke platky a dame na rozpalenu vacsiu panvicu opiect na troske oleja.
- 2
Pridame na polky nakrajane cherry paradajky a jarnu cibulku a pridame par lyzic vypeku z pecenia. Podusime par minut.
- 3
Ked chceme mat viac stavy pridame taliansku paradajkovu stavu passatu- prevarime premiesame . Pridame mlade listky spenatu a na drobno nakrajanu petrzlenovu vnat. Odstavime z plamena a poriadne premiesame -hotovo.
- 4
servirovali sme s talianskou verziou tarhone - rizzoni pasta.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
*****
doposiaľ sme však týchto dobrôt mávali skôr menej práve preto, aby nedajbože nezostalo nedojedené…
dobrý rcp. ako netŕpnuť, že si niekto nebude pridať, ak mu bude chutiť:)