Rezne s lunexom

ivula - bez fotkyivula, 15. septembra 2013

Modrá kniha

Suroviny

1  kg
1 - 2 ks
2 ks
2 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Reyne solíme,okoreníme,poszpeme vegetou a naklepeme.

  2. 2

    Postrúhané zemiaky zmiešame s vajcamiprimiešame múku,aby vzniklo stredne husté cestíčko.

  3. 3

    Namočíme doň rezne a vyprážame na oleji(najskôr zo strany potretej syrom).

  4. 4

    Do hrnca dáme trošku oleja,vypražené rezne naukladáme na dno,podlejeme vodou a zalejeme šľahačkou.

  5. 5

    Na miernom ohni dusíme,kým šľahačka nevsiakne do mäsa.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia