v podstate plnene vyprazane palacinky :)

40 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Z mlieka, hladkej múky, vajec a štipky soli si pripravíme klasické palacinky, ktoré následne naplníme šunkou, nastrúhaným syrom, osolíme okoreníme a zvinieme. Obalíme v trojobale a vypražíme na oleji podobne ako rezne. Sú skvelé s kyslou smotanou :)

Diskusia k receptu

gocka
ja robím podobne iba plním pečeňovým syrom a kto mu dávam polievku z červenej repy
milan2
Toto jedlo robím aj ja, keď mi zostanú nejaké "zbytky" mäsa, napr. z polievky. Osmahnem cibuľku, potom na ňu dám na kúsky nakrájané, alebo pomleté mäso, dochutím a tým plním palacinky. A voláme ich falošné rybky. Výborné sú aj studené, nakrájané na jednohubky k vínku.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia