Zdravá kuracia sviečková

fitlife - fotkafitlife, 10. mája 2015
Zdravá kuracia sviečková
Foto: fitlife

Jednoduchá a rozhodne zdravšia forma tradičnej sviečkovej.

2
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
200 g celozrnné
250 g
100 g
70 g
1 ks (alebo kúsok póru)
3 ks
4 ks
2 PL
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Umytú a očistenú zeleninu nakrájame na menšie kocky, cibuľku na drobno. V hrnci opražíme cibuľu , pridáme zeleninu. Po chvíli pridáme korenie, soľ, zalejeme vriacou vodou a varíme kým zelenina nezmäkne. Odstavíme z ohňa a vyberieme korenie Rozmixujeme. Pridáme biely jogurt a necháme prevrieť.

  2. 2

    Kuracie prsia umyjeme a naporcujeme. Okoreníme soľou, mletým čiernym korením, paprikou a oregánom/tymiánom alebo podľa chuti. Grilovaciu panvicu potrieme trochou olivového oleja a prsia grilujeme asi 5-6 min. z každej strany. Podávame s uvarenými špaldovými vretienkami a ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu

terinka55
Varenie Ťa asi baví. Pokiaľ máš naozaj 15 rokov, klobúk dole. Obdivujem Tvoju odvahu dať na tento web podobný recept. Držím Ti však palce!
fitlife
Dakujem, s recepmtom mi ale pomahala moja teta, ktorá ma ho naučila.
micanela
zaujimavy recept a naozaj dietny, neuskodi skusit nieco nove




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia