Celestínske rezance s bylinkami

411 Celestínske rezance s bylinkami

Ingrediencie

na 1 palacinku

  • 2 PL hladkej múky
  • 2 PL slnečnicového oleja vhodného na smaženie
  • 2 vajcia veľ. L
  • 2 PL hladkolistej petržlenovej vňať
  • 1 štipka soli alebo soľného kvetu
  • čerstvo mleté korenie

Použitá múka

BIO alternativa

Postup

Nasekajte listy petržlenovej vňate najemno. V hlbšej miske vyšľahajte vajcia s múkou, soľou a trochou čerstvo mletého korenia. Do zmesi na túto palacinku nepatrí mlieko. Zmes vyzerá trochu inak, nie je taká tekutá, ale to je správne.

Rozpáľte panvicu a rozohrejte olej, nesmie však dymiť, aby sa neprepaľoval. Do panvice vlejte celú zmes. Chvíľu traste panvičkou, aby sa palacinka prepekala podobne ako omeleta a bola nadýchaná.

Opečte do mierne zlatistej farby z oboch strán. Vychladené placky zarolujte a krájajte na tenké rezančeky. Podávajte v horúcom vývare.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.