. .. .. .. .. .. .
. .

Mrkvové batôžky - RECEPT 42207

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 124246 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Mrkvové batôžky


[ recept č. 42207 zo dňa  ]


Mrkvové batôžky


POTREBNÉ PRÍSADY

500g hrubej múky, 250g Palmarinu, 250g nastrúhanej mrkvy, 1 prášok do pečiva+++ slivkový lekvár, práškový cukor na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Z uvedených surovín si vypracujeme cesto, rozvaľkáme, nakrájame na štvorčeky, naplníme lekvárom, vytvarujeme batôžky a dáme piecť. (250 stupňov, cca 10-15 min) Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.
<< Tomášovi | Mrkvové batôžky | Slza s orchideami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (6.2.2013, 12:45)
Chutná dobrôtka ku (C)
ODPOVEDAŤ
Mária G. (marču) ID 124246 (16.2.2013, 20:36)
...s kávičkou chutia ešte lepšie :)
ODPOVEDAŤ
Zuzana Š. (suzihu) ID 57991, mimibazar.sk/suzihu (6.2.2013, 11:31)
(zajic) uzasne su, dakujeme (flower)
ODPOVEDAŤ
Mária G. (marču) ID 124246 (16.2.2013, 20:34)
(L)
ODPOVEDAŤ
martina m. (micam) ID 160631 (22.8.2011, 15:21)
(clamp) to je super recept, lebo moja malá ma alergiu na mlieko, vajcia aj skoricu, tak konecne nieco aj pre nu :-) D A K U J E M
ODPOVEDAŤ
Mária G. (marču) ID 124246 (22.8.2011, 18:53)
To sa teším, že som týmto receptom zároveň aj pomohla :-)
ODPOVEDAŤ
Helena P. (Hela17) ID 23679 (20.8.2011, 22:25)
Ak môžem odporúčať, tak ja ich potriem vajíčkom a posypem škoricovým cukrom. Pečiem ich často, len kvôli problémom z ražnej alebo špaldovej múky.
ODPOVEDAŤ
Mária G. (marču) ID 124246 (20.8.2011, 22:33)
Ďakujem pekne za radu, nabudúce istotne vyskúšam s vajíčkom a škoricovým cukrom :)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu