končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Jana F. (muffin2) ID 260556 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Tvarohová torta bez múky (vhodná pre celiatikov)[ recept č. 54569 zo dňa 30.7.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 ks vajcia 120g masla 500g tvarohu 50g vanilkového pudingu v prášku 150g práškového cukru 1 bal prášku do pečiva šťava z 1 až 2 citrónov 50g hrozienok POSTUP PRÍPRAVY Vymixujeme maslo s cukrom, pridáme žĺtka a ďalej mixujeme až kým sa na nevytvorí hladká pena. V druhej miske zmiešame tvaroh s pudingovým práškom, práškom do pečiva a citrónovou šťavou a túto zmes postupne pridávame s pomocou mixéra do masla s cukrom a žĺtkami až nám vznikne hladké cesto. Bielka vyšľaháme a následne spojíme s cestom. Na záver pridáme hrozienka. Do silikónovej tortovej formy (ak nemáte silikónovú formu, tak vymastite maslom a vysypte kokosovou múčkou) vylejeme cesto a pečieme cca. 50 minút na 170 °C. Cesto je vo vnútri vláčne, nie surové a povrch zlatohnedý. Upečenú tortu môžete pocukrovať vanilkovým cukrom, poliať ovocnou šťavou alebo pudingom. |
Eva H. (efeosa1990) ID 283620 (1.11.2013, 9:00) | |
Vynikajúca torta !!! Rodičia si konečne po dlhom čase pochutnali, ako im zistili celiakiu... A citrón tam bol cítiť |
|
ODPOVEDAŤ |
Hana Z. (hana2) ID 46864 (30.7.2013, 13:12) | |
Tá vyzerá tiež dobre, je tam cítiť citrón po upečení? | |
ODPOVEDAŤ |