. .. .. .. .. .. .
. .

Tvarohová torta bez múky (vhodná pre celiatikov) - RECEPT 54569

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZLEPKOVÁ DIETA

ID 260556 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Tvarohová torta bez múky (vhodná pre celiatikov)


[ recept č. 54569 zo dňa  ]


Tvarohová torta bez múky (vhodná pre celiatikov)


POTREBNÉ PRÍSADY

4 ks vajcia 120g masla 500g tvarohu 50g vanilkového pudingu v prášku 150g práškového cukru 1 bal prášku do pečiva šťava z 1 až 2 citrónov 50g hrozienok

POSTUP PRÍPRAVY

Vymixujeme maslo s cukrom, pridáme žĺtka a ďalej mixujeme až kým sa na nevytvorí hladká pena. V druhej miske zmiešame tvaroh s pudingovým práškom, práškom do pečiva a citrónovou šťavou a túto zmes postupne pridávame s pomocou mixéra do masla s cukrom a žĺtkami až nám vznikne hladké cesto. Bielka vyšľaháme a následne spojíme s cestom. Na záver pridáme hrozienka. Do silikónovej tortovej formy (ak nemáte silikónovú formu, tak vymastite maslom a vysypte kokosovou múčkou) vylejeme cesto a pečieme cca. 50 minút na 170 °C. Cesto je vo vnútri vláčne, nie surové a povrch zlatohnedý. Upečenú tortu môžete pocukrovať vanilkovým cukrom, poliať ovocnou šťavou alebo pudingom.
<< Zdravá výborná maková torta bez múky a bez kypriaceho prášku bezlepková a bez mlieka | Tvarohová torta bez múky (vhodná pre celiatikov) | pre mamu >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva H. (efeosa1990) ID 283620 (1.11.2013, 9:00)
Vynikajúca torta !!! :-)

Rodičia si konečne po dlhom čase pochutnali, ako im zistili celiakiu... A citrón tam bol cítiť :-)
ODPOVEDAŤ
Hana Z. (hana2) ID 46864 (30.7.2013, 13:12)
Tá vyzerá tiež dobre, je tam cítiť citrón po upečení?
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu