končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Zuzana M. (zumma) ID 214481 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Jednoduchá a chutná nátierka so sušenými paradajkami[ recept č. 54620 zo dňa 4.8.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY Lučina v krabičke (120 - 200 g), Dijonská horčica (1-2 malé lyžičky), sušené paradajky (vo vrecku, nie v náleve) - cca 3-5 kusov, soľ (nemusí byť, horčica je dosť pikantná) POSTUP PRÍPRAVY ... táto nátierka vznikla úplnou náhodou, keď mi zvýšila Lučina z inej nátierky - a napadlo ma k nej pridať dijonskú horčicu a sušené paradajky :-))) .... postup je veľmi jednoduchý - lučinu zmiešame s dijonskou horčicou, sušené paradajky pokrájame na malé kúsky a primiešame do nátierky, môžeme ale nemusíme dochutiť soľou (horčica je dosť pikantná) ...... jednoduchá ale veľmi chutná nátierka |
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (4.8.2013, 12:29) |
Zuzi to vyzerá super musím vyskúšať |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana M. (zumma) ID 214481 (upravené 7.6.2015, 14:36) | ||
... a veru aj je, aj keď vznikla ako improvizácia, keď mi zostala Lučina z lososovej nátierky )) môžem len odporučiť, pikantná chuť Dijonskej horčice a výrazná chuť sušených paradajok s jemnou krémovou chuťou Lučiny ... mňaaam | ||
ODPOVEDAŤ |