. .. .. .. .. .. .
. .

Zapečený hermelín v lístkovom ceste - RECEPT 56305

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 44482 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Zapečený hermelín v lístkovom ceste


[ recept č. 56305 zo dňa  ]


Zapečený hermelín v lístkovom ceste


POTREBNÉ PRÍSADY

Lístkové cesto, hermelín (na jednu porciu jeden), pór, kečup, žĺtok, mletá červ. paprika, 1 PL mlieka

POSTUP PRÍPRAVY

Lístkové cesto vyvaľkáme. Bežné balenie vyjde na 4 porcie.
Rodelíme ho na 4 štvorce.
Potrieme kečupum, do stredu každého štvorca poukladáme pór, na to položíme hermelín,
znovu pór a potrieme, resp. polejeme kečupom.
Kraje cesta potrieme žĺtkom, ktorý sme vymiešali s mliekom a červ. paprikou.
Proti sebe stojace rohy cesta spojíme.
Vzniknú krásne batôžteky, ktoré potrieme žĺtkom a pečieme cca 15 min na 220 stupňoch.
Po upečení nechať vychladnúť, aby sa hermelín príliš neroztiekol.
Niekedy dám dovnútra aj šunku.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Takto to vyzerá po otvorení.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Gnocchi s gorgonzolou a s orechami | Zapečený hermelín v lístkovom ceste | Mexická fazuľa >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu