končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYBY A DARY MORA |
Katarina H. (penelope10) ID 45813 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Pražma kráľovská na cesnaku[ recept č. 7861 zo dňa 12.10.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2008Potrebujeme: 300 – 400 g ryby, 3 strúčiky cesnaku, 100 g rukoly, citrón, olivový olej, kôpor, soľ, mleté biele korenie POSTUP PRÍPRAVY Rybu umyjeme, osušíme a celú – zvnútra aj zvonku – osolíme, okoreníme bielym mletým korením a potrieme pretlačeným cesnakom. Rybu vložíme do mierne rozpálenej panvice a pečieme z oboch strán asi 12 – 15 minút. Umytú rukolu poukladáme na tanier, pokvapkáme citrónom a olivovým olejom. Upečenú rybu položíme na tanier s takto pripravenou prílohou a ozdobíme citrónom a kôprom. |