. .. .. .. .. .. .
. .

Kurča na kile soli - najjednoduchšie a najúžasnejšie, skoro bez práce - RECEPT 8565

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 42443 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Kurča na kile soli - najjednoduchšie a najúžasnejšie, skoro bez práce


[ recept č. 8565 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

jedno kurča, 1 kg soli..... to je všetko neuveriteľne šťavnaté a chrumkavé kuriatko, diétne,lebo tuk vytečie do pekáča. Stačí 2 krát obrátiť...žiadne podlievanie!!

POSTUP PRÍPRAVY

Bohužiaľ toto je môj jediný bezobrázkový recept, ale vlastne nie je ani čo fotiť. Jednoduchšie to už totiž ani nemôže byť!
Tu je postup. Vezmeme jedno kurča. Umyjeme, osušíme. Do pekáča nasypeme soľ. Osušené kurča trošinku posolíme a položíme prsiami na hor. Pečieme pri 200°C. 2 krát otočíme počas pečenia. Kuriatko je neskutočne dobré. Soli sa nebojte, lebo keď ho dobre osušíte, soľ sa naň nenalepí . Tú chuť si zamilujete.
Ak ho chcete mať rýchlejšie, rozpoľte ho a pečte tak. Dobrú chuť.
<< Figurky na dětský dort | Kurča na kile soli - najjednoduchšie a najúžasnejšie, skoro bez práce | Úžasná štrúdľa >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Andrej C. (Andre14) ID 74927 (10.4.2011, 14:10)
Ked som doma povedala co idem robit, vsetci si boli isti, ze sa nakoniec bude obedovat v restauracii.. No ale ked uz pocas pecenia videli tu kozku, tak slintali... Nakoniec bola taka rvacka o to masko, ze az.... dakujem teda za fantasticky recept.... ^o) ^o)
ODPOVEDAŤ
Petra B. (petrulla) ID 14193 (22.1.2009, 13:41)
Gabika - a musi to byt cele kura?
Nemohla by som tak spravit pr. 1-2 kuracie stehna????
Ja som vegetoš a mužik by si pochutil, ale cele kura ... to by nezvladol :'(
Ale recept mi vyhovuje .... vlastne bez roboty :-)
Nemate niekto skusenosti???
Dik
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (22.1.2009, 14:33)
Peťka nemusí...ja som tak robila iba prsia s kosťou...lebo moji mi stehná nejedia...ale ty kľudne daj stehná..nie je to žiaden problém
ODPOVEDAŤ
Mária R. (majulik 75) ID 61813 (7.12.2008, 23:18)
Aj my často robievame toto kuriatko (Y) (Y) (Y), ale tiež neotáčame a vždy je na (Y) (Y) (Y). Vždy si pochutíme. No pečieme ho stále v celku. :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Mária K. (maryann2) ID 41956, mimibazar.sk/maryann2 (upravené 31.1.2010, 20:36)
to je neuveritelny recept... neskutocne zaujimave, take cosi citam prvykrat... :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o tusim skusim???? :-) DODATOCNE VPISANE : je supeeeeeeeeeeeeeeeer !!!
ODPOVEDAŤ
JANA B. (JOHNINKA) ID 9504, mimibazar.sk/johninka (14.11.2008, 12:46)
:-ptoto robievame a je uuuzasne (Y)..jemnucke stavnate...len my ho neobraciame,podla mna netreba +o(
ODPOVEDAŤ
kristina o. (kika1982) ID 41326 (11.11.2008, 21:25)
Určite bude fajné ,ale nechýba vám tam šťava?moj manžel má rád poliatu ryžu alebo zemiaky.
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (10.11.2008, 19:07)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (10.11.2008, 18:15)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1702
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu