. .. .. .. .. .. .
. .

Tvarohovo-pudingový zákusok pre alergikov a "zdravojedcov" - bez kravskeho mlieka a bieleho cukru. - RECEPT 9265

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 54673 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Tvarohovo-pudingový zákusok pre alergikov a "zdravojedcov" - bez kravskeho mlieka a bieleho cukru.


[ recept č. 9265 zo dňa  ]


Tvarohovo-pudingový zákusok pre alergikov a


POTREBNÉ PRÍSADY

1 balenie lístkového cesta - kto moze - alebo instantna kasa z celozrnnej ryze + sojove maslo 1 balíček trstinoveho vanilkového cukru 500 ryžového, sojoveho alebo ovseneho mlieka 4-5 vajec 130 g trstinového cukru 2 vanilkové pudingy bez mlieka 500g jemného tvarohu bez laktozy 130 g trstinového cukru do snehu

POSTUP PRÍPRAVY

Lístkové cesto rozvaľkáme na papieri na pečenie a prenesieme na plech spolu s papierom na pečenie.

V druhej variante – na obrázku – som tortičku robila z polovičnej dávky a namiesto lístkového cesta som použila instantnú ryžovú kašu zmiešanú so sójovým maslom, ktorú som natlačila na dno formy:

Do mixéra dáme žĺtky, 130g trstinového cukru, vanilkový cukor a rozmixujeme.
Do tejto zmesi postupme pridávame mlieko a tvaroh, nakoniec pudingové prášky. Dobre premiešame a vylejeme na pripravené cesto. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180˚C 15-20 minút do polotuha. Medzitým vyšľaháme tuhý sneh z bielkov s 130g trstinového cukru. Natrieme na polotuhú masu a dopečieme pri teplote 180-200˚C pokiaľ sneh nezlatne.

Veľmi chutný, zaujímavý, chuťovo jemný koláčik.
<< Mäkkučké perníčky | Tvarohovo-pudingový zákusok pre alergikov a "zdravojedcov" - bez kravskeho mlieka a bieleho cukru. | Parížske rožky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarína N. (Hugi) ID 54673 (9.12.2008, 8:14)
Dakujeem :-) (L) Chutil este aj mojmu (cinky) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (8.12.2008, 22:46)
(zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)hneď by som si dala takéto ja môžem (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L) (flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu