končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYŽA A CESTOVINY |
denisa r. (belesek) ID 69182 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | valentinska paglia e fieno toscana[ recept č. 13915 zo dňa 9.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY cestoviny,150g sunky,300g sampionov,1 slahacka,200ml zeleninoveho vyvaru,cesnak,100g postruhaneho syra,hladka muka olej,mck,sol vegeta POSTUP PRÍPRAVY cestoviny uvarime a pokapkame olejom oprazime cesnak,prilejeme 250ml smotany,v ktorej sme rozmiesali muku a bujon a varime do zhutnutia.dochutime solou a korenim.prilejeme k cestovinam. na druhej panvici oprazime sampiony a sunku,pridame k cestovinam,opatrne premiesame,dame do zapekacej misy,posypeme syrom a dame zapiect na 20 min. |