končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jana B. (Nijja) ID 1003 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Bravčové mäsko so šampiňónmi[ recept č. 2473 zo dňa 8.10.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY mäsko vhodné na dusenie, cibuľa, cesnak, soľ, paradajkový pretlak, šampiňóny v konzerve POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speníme cibuľku, pridáme umyté mäso nakrájané na kocky, opražime ho, osolíme, pridáme prelisovaný cesnak (2 strúčiky), podlejeme vodou a dusíme. K poloudusenému mäsu pridáme krájané šampiňóny z konzervy, premiešame a ďalej necháme dusiť. Pred koncom pridáme jeden paradajkový pretlak, premiešame, môžme dochutiť troškou cukru - podľa chuti a ešte podusíme. Priebežne sa môže dolievať voda. Podávame s ryžou, do ktorej pridáme mrazený hrášok. |