končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
HUBY |
Ján H. (dixy) ID 150041 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Ragú z Hlívy ústricovej s údeným tofu[ recept č. 29408 zo dňa 14.7.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 250 g hlívy ústricovej, 200 g údené tofu, 2 paradajky, 1 cibula, 100 g hrášku,1/2 kocky biobujónu, rasca bazalka, oregano, karí, vegeta. Nové zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Cibulu nakrájame na drobno a orestujeme na oleji do sklovita, pridáme rascu a na rezance nakrájanú hlívu, podlejeme trochu vodou, pridáme nakrájané paradajky s bujónom a dusíme do mäkka, keď je hlíva už polomäkká tak pridáme hrášok a na rezančeky nakrájané tofu, trochu spolu podusíme a pridáme koreniny . Nové zemiaky uvarené zmiešame s orestovanou cibulkou na oleji. |
Lenka F. (yamilla) ID 13291 (2.7.2011, 19:54) |
Ako rýchla večera dnes to bolo vborné |
ODPOVEDAŤ |
Soňa K. (SoK) ID 100241, mimibazar.sk/sok (14.7.2010, 20:11) | |
to by som teraz inak zbodla....mňamka | |
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (14.7.2010, 19:59) | |
super, sa mi to páči tento receptík - myslím, že i moje malé by to zbodli v pohodke, len tofu musím vždy namarinovať a opiecť - potom nie je problém a tak im chutí - rada vyskúšam | |
ODPOVEDAŤ |