končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Krkovička s pórovou omáčkou[ recept č. 30088 zo dňa 2.8.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY krkovička + korenie na pác * olej * kečup * sójová omáčka * pór POSTUP PRÍPRAVY Krkovičku nakrájame na plátky a napácujeme. Korenie na pác dáme podľa vlastnej chuti, ako sme zvyknutí. Dobre odležanú, napácovanú krkovičku opečieme pomaly na oleji z oboch strán. Potom k nej pridáme kečup, sójovú omáčku a nakrájaný pór. Dusíme do mäkka. Potom mäso vyberieme a omáčku mierne zahustíme. Podávame napríklad so zemiakmi. |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (2.8.2010, 17:29) | |
super | |
ODPOVEDAŤ |