Viac ako  4 000  receptov

Sviatocne kuracie rezne

Sviatocne kuracie rezne
nahoru
Sviatocne kuracie rezne Sviatocne kuracie rezne
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hydinové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 40min
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

4 kuracie rezne, 1 hrncek kyslej smotany, 3 lyzice olivoveho oleja, 1 lyzice vegety, 1 lyzica sojovej omacky, 1 lyzica plnotucnej horcice, 1 velka cibula, 2 hrnceky cerstvych sampionov, sol, mlete cierne korenie, 6 platkov syra

Postup

Kuracie prsia nakrajame na rezance.
Z kyslej smotany, oleja, vegety, soj.omacky vymiesame marinadu, do ktorej dame maso. Nechame v chlade odlezat 24h.
Misu na zapekanie vymastime olejom a dame maso.
Potrieme ich tenkou vrstvou horcice. Na maso navrstvime na kolieska nakrajanu cibulu a na platky nakrajane sampiony. Osolime a okorenime.
Misu vlozime do vyhriatej rury 180C.Po 15 min pecenia maso prelejeme vypekom a na vrch rozlozime platky syra. Zapecieme do zlatista.
Ako prilohu podavame ryzu.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
1 kladné ohodnotenie udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Sviatocne kuracie rezne"

autor: Hilara (neregistrovaný/á)
vložené: 11. 12. 2021 02:03:32  nahlásiť  reagovať
 

No nechutnesmajlik

autor: romina
vložené: 06. 11. 2011 07:59:33  nahlásiť  reagovať
 

Veronika.Hrozna:ale co by to je ten najmensi to zato ze to je z blizka

vložené: 05. 11. 2011 18:08:57  nahlásiť  reagovať
 

Plech,ako pre 10 hladošov! smajlik

autor: 77hanka
vložené: 04. 11. 2011 21:20:01  nahlásiť  reagovať
 

vyskusam to :)

autor: mirca75
vložené: 03. 11. 2011 17:36:18  nahlásiť  reagovať
 

Tohle jídlo se mi moc líbísmajlik - maso zůstane šťavnaté, je dobře ochucené,..... ukládám. Jen u nás bez vegety.

autor: romina (neregistrovaný/á)
vložené: 02. 11. 2011 12:12:50  nahlásiť  reagovať
 

halo:ano zvyskom tej smotany..to len v recepte je napisane ze vypekom neviem preco

halo:

halo:

autor: halo (neregistrovaný/á)
vložené: 02. 11. 2011 09:27:23  nahlásiť  reagovať
 

vypekom? nie zyskom tej smotany? vdakasmajlik

autor: vybusna
vložené: 01. 11. 2011 20:20:32  nahlásiť  reagovať
 

robievam nieco podobne z bravcoveho masa....no podobne....podobna je tam kysla smotana...a je to vynikajuce. takze verim, ze toto bude tiez fajnotka


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a čtyři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz