Nátierka zo sardiniek a žervé
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
syr Žervé
3
ks
sardinky v oleji
1
ks
cibuľa
trochu
soľ
trochu
citrónová šťava
postup
1.
Žervé rozmiešame s olejom, pridáme sardinky a vymiešame dohladka. Dochutíme nadrobno pokrájanou cibuľou, soľou a citrónovou šťavou.
2.
Kosti z rýb obsahujú vápnik, sú teda zdravé a preto ich netreba odstraňovať, je však potrebné dôkladne ich roztrieť. Natierame na krajce chleba.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.