Nátierka z rýb v oleji a vajec
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
maslo
2
ks
natvrdo uvarené vajce
20
g
tvrdý syr
1
konzerva
ryby v oleji
1
ks
cibuľa
trochu
mletá červená sladká paprika
podľa chuti
plnotučná horčica
trochu
citrónová šťava
postup
1.
Zmäknuté maslo vyšľaháme do peny spolu s postrúhanými žĺtkami. Pridáme nastrúhaný tvrdý syr, roztlačené ryby a nadrobno pokrájanú cibuľu. Premiešame a pridáme najemno postrúhané bielky, mletú papriku, lyžičku horčice a citrónovú šťavu.
2.
Nátierku podávame na krajčekoch chleba alebo na bielom pečive a môžme zdobiť paradajkami či reďkovkami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.