Guláš z baraniny s majoránom
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
baranie pliecko
40
g
masť
100
g
cibuľa
podľa chuti
soľ, mletá červená paprika, rasca, majorán, cesnak, voda
postup
1.
Mäso umyjeme a nakrájame. Dáme ho na nakrájanú a spenenú cibuľu na masti. Pridáme mletú papriku a soľ. Mäso podlejeme a dusíme. Občas podlievame vodou. Nikdy nie toľko, aby sa varilo, ale dusilo.
2.
Mäkké mäso zaprášime múkou, necháme ho zovrieť, pridáme cesnak, rascu, majorán a povaríme. Podávame so zemiakmi, haluškami, chlebom alebo len so šalátom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.