Mäsové guľky s červenou repou
4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
400
g
mleté hydinové mäso
1
ks
cibuľa
1
ks
vaječný žĺtok
3
PL
sterilizovaná červená repa
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1/2
KL
sušený majorán
2
PL
petržlenová vňať
1
ks
rožok
trochu
strúhanka
trochu
olej na vyprážanie
postup
1.
Mleté mäso dochutíme soľou, korením a sušeným majoránom. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, žĺtok a v mlieku namočený už vyžmýkaný rožok. Ďalej petržlenovú vňať a červenú repu. Zmes premiešame a podľa potreby pridáme strúhanku.
2.
Zo zmesi tvarujeme guľky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme v panvici zo všetkých strán na rozpálenom oleji.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.